Dental Alliance

June 21, 2024

(Video) AMF-BRUNS Romania isi măreste capacitatea de productie

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Compania AMF-Bruns a investit aproximativ 6,8 milioane euro în fabrica din Roman, Neamţ, în care produce, printre altele, subansamble auto de sisteme de transport industrial.

Fabrica de la Roman a fost inaugurată în noiembrie 2021, și include un sediu administrativ de circa 800 de metri pătrați, precum și o hală de producție de 4.000 de metri pătrați cu linie tehnologică pentru debitare laser, îndoire, sablare, sudură, vopsire și montaj final al pieselor.

Mai nou, AMF-Bruns Roman ridică un nou spațiu de lucru, o extensie a fabricii, care va fi inaugurată în luna mai a acestui an, datorită creșterii numărului comenzilor. Nicolae Slavnea, director general AMF-Bruns România, estimează că cel puțin 50 de locuri noi de muncă vor fi create pentru a putea face față volumului de lucru, care aproape s-a dublat de la inaugurarea fabricii de la Roman, din 2021.

Compania AMF-Bruns are sediul central în Germania şi filiale în Marea Britanie, Olanda, SUA şi Tailanda. Grupul produce rampe şi alte sisteme de mobilitate, inclusiv pentru dotarea autovehiculelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.