November 30, 2021

(Video) AMF Bruns și-a deschis porțile pentru afaceri, la Roman

AMF Bruns România a deschis, la Roman, singura fabrică din țară care va produce, în paralel, subansamble pentru mașini care vor fi dedicate persoanelor cu dizabilități, cum ar fi platformele pentru accesul cărucioarelor, sau scaune speciale pentru șoferi și, într-o a doua divizie, benzi transportoare sau elevatoare cu cupă sau conveioare, practic, unități de transport pentru uz industrial.

AMF Bruns are clienți importanți, care activează în domeniul transportului si depozitarii de marfuri, de la cele agricole, până la construcții sau lemn, agenda comenzilor fiind – în acest moment – ocupată până cel puțin în 2023.

La momentul anunțării construcției fabricii, se estima că cel puțin 100 de locuri de muncă vor fi create la Roman. AMF Bruns are, în acest moment 34 de angajați, dar se află în căutare de personal calificat, cum ar fi sudori, lăcătuși mecanici, operatori laser, operatori mașini de îndoit, operatori mașini de sablat sau vopsitori. De asemenea, AMF Bruns invită persoanele care nu au specializare în aceste domenii să depuna CV-uri, pentru că acestea vor beneficia de trainingul necesar pentru ocuparea posturilor disponibile.

AMF Bruns este o afacere de familie din Germania care a luat ființă în 1958 și activează în mai multe țări din lume îar în România singura fabrică a acestui grup se găsește la Roman. Fabrica de la Roman se întinde pe o suprafață de peste 2,5 ha de teren, pe spațiul fostului Șantier 5.

”Încercăm să ne implicăm activ în viața comunității, încercând să creștem calitatea vieții tuturor. Am colaborat mereu bine cu autoritățile locale, care ne-au sprijinit de fiecare dată.” a spus Nicolae Lucian Slavnea, director general AMF Bruns România SRL.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.