Dental Alliance
March 1, 2024

(Video) “AquaDent Deschide Porțile Zâmbetelor Sănătoase și în Weekend-uri!”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Clinica noastră răspunde la nevoile urgente ale pacienților cu un program extins în sărbătorile legale și în weekend.


Suntem încântați să vă aducem o veste extraordinară! AquaDent, clinica dedicată sănătății dentare, vine în întâmpinarea voastră cu o noutate importantă. Începând de acum, avem bucuria să vă oferim servicii stomatologice de urgență inclusiv în weekend-uri, asigurându-ne că niciun zâmbet nu sufere din cauza durerii, mai ales în momentele critice.

Noul nostru program de urgență este disponibil în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 19.00. Astfel, nu mai trebuie să așteptați până luni dimineața pentru a primi îngrijirea necesară. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere servicii de calitate, astfel încât să vă bucurați de un zâmbet sănătos în orice moment al săptămânii.

Misiunea noastră la AquaDent este să asigurăm sănătatea dentară și confortul pacienților noștri în fiecare zi a săptămânii. Cu programul nostru extins, ne dorim să vă fim alături chiar și în cele mai neprevăzute situații, reafirmând astfel angajamentul nostru față de comunitate.

Pentru programări sau informații suplimentare, vă invităm să ne contactați. Echipa AquaDent este aici pentru dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare vizită la clinica noastră aduce un pas în plus spre un zâmbet sănătos. Pentru un zâmbet radiant, contați pe AquaDent, oricând aveți nevoie!

 
 
 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.