Dental Alliance
December 5, 2022

(Video) Astăzi, 30 septembrie, s-a desfășurat prima ediție a Concursului Scări pe Toaca

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Dis-de-dimineață, 30 de pompieri din cadrul ISU Neamț, au plecat spre muntele Ceahlău.
Urcarea până la locul unde avea să se desfășoare evenimentul s-a făcut pe cel mai scurt traseu, pe drumul forestier prin Poiana Stănilelor.
La această primă ediție s-au înscris pompieri de la cele trei detașamente (Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț) dar și din structurile suport ale ISU Neamț (logistică, inspecție, secretariat, serviciul pentru pregătirea populaţiei și centrul operațional).
După cum se știe, pompierii intervin echipați corespunzător, cu costumul de pompier. Așa a fost și la “intervenția” de astăzi. Fiecare oncurent s-a echipat cu bocanci, costumul Nomex, cască, mănuși și aparat de respirat cu butelie goală.
Pare ușor, doar că echipat astfel, fiecare concurent a urcat cele 519 trepte aflate la altitudinea de 1771 metri, până în vârful Toaca.
Câștigătorii acestei prime ediții au fost:
🥇plt. adj. șef Grecu Mario-Ciprian (04:52)
🥈plt. Iancu Alin (04:53)
🥉plt. Găvriluț Samuel (05:00).
De menționat este faptul că la acest eveniment a fost prezentă și o femeie care a urcat cele 519 trepte, echipată corespunzător, alături de colegi. Plt.adj Stârlichi Ancuța a terminat proba cu bine, în 07:57.
Intenționăm ca ediția din 2023 să fie deschisă tuturor celor care vor să ni se alăture, să-și testeze limitele, cu mențiunea că vor păstra dress codul din acest an (costum de pompier cu aparat de respirat).
Felicitări tuturor pentru participare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.