San Marco Roman

San Marco Roman

April 26, 2019

(Video) Candidatul PNL la Europarlamentare, Rareș Bogdan, a vizitat municipiul Roman, alături de Ludovic Orban și liberalii nemțeni

Echipa PNL Roman a prezentat romașcanilor pe candidatul la alegerile europarlamentare 2019, Rareș Bogdan. Oficialii locali, în frunte cu deputatul Laurențiu Leoreanu, Ludovic Orban, Rareș Bogdan,  deputatul Mugur Cozmanciuc și echipa PNL au străbătut centrul municipiului la pas, oprindu-se, în trecerea lor către Biserica Sfinții Voievozi, la Târgul Meșterilor Populari, care se desfășoară pe centrul Romanului.

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a fost și ghid, în această scurtă plimbare, dându-le vizitatorilor, aflați pentru prima oară la Roman, detalii de pe traseu.

Atât Rareș Bogdan, cât și Ludovic Orban s-au întreținut, pe scurt, cu romașcanii, urându-le acestora sărbători fericite. Dat fiind că această vizită nu a fost una anunțată, aceștia nu s-au bucurat de băi de mulțime, așa cum ne-am obișnuit să vedem în presă. În schimb, au discutat, de la om la om, cu romașcanii aflați întâmplător, pe traseul peneliștilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.