Dental Alliance
April 19, 2024

(Video) Cum s-a petrecut accidentul cu victime de pe pe DN 28 (E 583) de la Castelul de apă

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La ora 10:47 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 28 (E 583) la limita dintre județele Neamț și Iași (zona Castelul de Apă).
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman, SAJ Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și SAJ Târgu Frumos.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Două persoane au rămas încarcerate într-unul din autoturisme.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.
Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.