PSD Roman

September 19, 2020

(Video) Depășire dementă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea

O depășire dementă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea a fost filmată de camera de bord a unui camion care circula regulamentar. Imaginile sunt teribile și o tragedie de proporții a fost evitată doar pentru că trei șoferi au avut prezență de spirit.

  • Trei autoturisme au fost scoase în decor.
  • Șoferul nebun a vrut să depășească două camioane, în curbă.

Miercuri, pe grupul de facebook „Tulcea – Poliţia în acţiune” a apărut o filmare în care un șofer nebun provoacă panică pe șosea, depășind în curbă, pe linie continuă, când din față circulau regulamentar trei autoturisme.

Mai întâi, șoferul aflat la volanul unui minivan Seat depășește camionul din care e realizată filmarea și, deși e linie continuă și curbă foarte periculoasă la stânga, rămâne pe sensul celălalt de mers, pentru a depăși încă un camion.

Din fața apar trei autoturisme și absolut incredibil șoferul care depășea neregulamentar nu frânează și nu se încadrează pe sensul lui de mers, ci continuă să accelereze pe contrasens.

Doar prezența de spirit a celor trei șoferi care venea din sens invers și care au tras de volan dreapta și au ieșit pe acostament a făcut să nu se petreacă o tragedie de proporții.

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.