Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

(Video) Detaliile accidentului petrecut în această seară la Bâra, O tânără de 19 ani și-a găsit sfârșitul

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La ora 19:22, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bâra. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în urma evenimentului rutier cele trei persoane aflate în autoturisme erau încarcerate.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor trei victime.
O femeie de 19 ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost scoasă de către pompieri în stare de inconștiență. Imediat a fost preluată de echipajele medicale și s’-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns acestor manevre, fiind declarat decesul.

După ce au fost descarcerați, conducătorii celor două autoturisme, doi bărbați de 19 și 23 de ani, au fost preluați de echipajele SAJ și transportate la CPU Roman.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 19 de ani, din Sagna, conducea un autoturism în localitatea Bîra, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și decesul unei tinere în vârstă de 19 ani, din Boghicea, pasager în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.