November 30, 2021

(Video) Incendiu la un apartament în Neamț, persoane evacuate

În jurul orei 10:14, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la balconul unui apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.
Trei locatari din bloc au fost evacuați de pompieri, iar ceilalți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Proprietarul apartamentului în vârstă de 62 de ani a suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale aflate în balcon (obiete de mobilier, materiale textile etc) și s-a deteriorat ușa unei camere.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.