November 30, 2021

(Video) Ionel Arsene: Săptămâna viitoare după montarea rosturilor de dilatare, podul de la Luțca de peste Siret va fi redat circulației rutiere

Astăzi am mers să inspectez lucrările care se execută pe podul de la Luțca, unul dintre cele mai importante proiecte ale Consiliului Județean Neamț. S-a ajuns la faza turnării stratului de asfalat, iar săptămâna viitoare după montarea rosturilor de dilatare, acest obiectiv va fi redat circulației rutiere.
Știu că foarte mulți șoferi așteaptă finalizarea acestui proiect, dar este o lucrare complexă, care a presupus multe intervenții dificile. Am urmărit etapă cu etapă această lucrare și sunt mulțumit că s-a lucrat susținut și s-a reușit modernizarea acestui obiectiv înaintea termenului prevăzut în contract.
Podul de la Luțca face legătura între Roman – Sagna (Luțca) – Bîra și este unul dintre cele mai mari poduri hobate din țară. Primăvara trecută a intrat in reparații capitale, pentru că nu a fost modernizat niciodată de când a fost construit, adică de mai bine de 50 de ani.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.