Dental Alliance
August 10, 2022

(Video) Ionel Arsene: Drumul Talienilor, drum care se modernizează văzând cu ochii!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Am fost pe Valea Muntelui, pentru a vedea cum a evoluat proiectul privind modernizarea Drumului Talienilor, de la ultima vizită de lucru pe care am efectuat-o în zonă.
Sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit pe DJ 209B. Echipele de lucru intervin pentru realizarea zidurilor de sprijin.
Investiția este amplă! Pe primul tronson de pe Drumul Talienilor s-au turnat 3 straturi de beton asfaltic, sunt realizate rigolele și șanțurile betonate, drenul longitudinal în vederea eliminării apelor din zona drumului, s-au realizat podețele tubulare, casetate, gabioanele etc, iar pe celălalt sector se montează podețele, zidurile de sprijin din beton, care pe alocuri au înălțimi de 2,5-3 metri și se întind pe o lungime de 1.100 metri liniari.
Sunt foarte mulțumit de cum se derulează această lucrare, care la final va aduce Văii Muntelui un drum de poveste, ce străbate o zonă minunată, cum e DJ 209B Mălini – Stănișoara – Borca, pe unde umbla Vitoria Lipan, din romanul Baltagul. De asemenea, ne vom putea mândri cu un drum foarte bun care va lega județul Neamț de județul Suceava. Da, la Borca – Sabasa se execută o lucrare de calitate, care va rezista zeci de ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.