November 30, 2021

(Video) Ionel Arsene: Încă un drum de pământ, asfaltat! Drumul județean 159 Izvoare – Bahna, de astăzi va fi „ca-n palmă“

Este o expresie care îmi place foarte mult și pe care o folosesc de câte ori ajungem la finalul unui proiect prin care modernizăm infrastructura rutieră!
Înainte de venirea iernii, reușim să dăm la gata încă 7,5 km de drum asfaltat. Pe 5 kilometri din această rută se turnase încă de anul trecut primul strat de asfalt, iar zilele acestea s-a lucrat la turnarea stratului de uzură.
Ultima parte a lucrării înseamnă o completare de 2,5 km până la limita cu județul Bacău, pe care abia s-a turnat primul strat, cel de binder, și acum se toarnă al doilea strat de uzură.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi, tot drumul dintre Izvoare și Bahna până la intrarea în județul Bacău va fi gata! Este o realizare extrem de importantă atât pentru noi, autoritate județeană care am gestionat implementarea proiectului, cât și pentru oamenii din zonă, pentru care un drum modernizat înseamnă o creștere a nivelului de trai!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.