September 17, 2021

(Video) Ionel Arsene: Lucrări intense pe drumul care leagă Bicazul de Izvorul Muntelui!

izvorul muntelui
Este un alt proiect extrem de important pentru participanții la traficul din zonă și sunt foarte bucuros că se lucrează susținut pentru a se moderniza și acest segment, care are o lungime de 9️⃣ km și face parte din drumul județean DJ 155F #Bicaz-Izvorul Muntelui.
👷‍♂️În aceste zile am verificat evoluția lucrării începute anul trecut, pentru că s-au finalizat deja lucrările la fundație și a fost turnat stratul de binder. S-au refăcut și podețele și în prezent se execută ultimii metri de șanțuri betonate. Tot în această perioadă se lucrează la refacerea celor 4 poduri care se regăsesc pe lungimea tronsonului, poduri care au o lungime de 10 metri fiecare.
↪️Apreciez că în circa o lună și jumătate se va turna stratul de uzură și voi putea anunța că încă o investiție esențială din infrastructura rutieră nemțeană va fi finalizată înainte de termenul de execuție din contract!
🔴Știu că foarte mulți turiști așteaptă să se termine acest proiect, pentru a conduce pe un drum foarte bun, de la Bicaz până în stațiunea Durău!
Ionel Arsene

Presedinte, CJ Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.