October 24, 2021

(Video) Ionel Arsene: Modernizarea drumului județean DJ 155F, Axialul, se dovedește a fi unul dintre proiectele de succes din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Modernizarea drumului județean DJ 155F, Axialul, se dovedește a fi unul dintre proiectele de succes din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!
În weekendul ce tocmai s-a încheiat, mii de mașini au circulat pe cei 42 de kilometri de la Bicaz la Durău, drum care arată perfect după investiția pe care am urmărit-o cu deosebită atenție, pentru a fi executată în cele mai bune condiții! De curând, pe acest traseul au fost realizate și ultimile marcaje rutiere necesare.
Sunt fericit să văd și să știu că am trezit la viață o zonă din județ care intrase în uitare. Având o cale de acces foarte bună, turiștii vor veni la Durău indiferent de anotimp, căci muntele nostru e atractiv și când e încărcat de zăpadă, și când oferă răcoarea mult-cautată pe vreme de caniculă!
Dragi nemțeni, să fiți mândri de județul în care trăiți și fiți convinși că mă preocup continuu ca în această zonă minunată în care trăim, să vină cât mai mulți turiști din țară și din străinătate, pentru a vedea și ei frumusețea locurilor noastre, a obiceiurilor și pentru a simți gustul bucatelor alese!
Tuturor, o săptămâna frumoasă și o vară de neuitat!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.