Dental Alliance
March 1, 2024

(Video) La un pas de tragedie la ieșirea din Roman. Parbrizul unei mașini distrus de gheața căzută de pe un camion

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

O familie din Cluj-Napoca a scăpat cu viață după ce au trăit un moment de groază pe un drum din județul Neamț. Incidentul s-a produs la ieșirea din orașul Roman, când o bucată mare de gheață s-a desprins de pe remorca unui camion și a lovit în plin parbrizul autoturismului în care se aflau cei patru membri ai familiei.

În automobil se aflau doi soți și cei doi copii ai lor, care se întorceau spre casa lor din Cluj-Napoca. Norocul a fost de partea lor, deoarece, în ciuda impactului violent, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Conducătorul auto a dovedit o remarcabilă stăpânire de sine în situația de criză, reușind să mențină controlul asupra vehiculului chiar și după ce parbrizul a fost distrus complet de bucată de gheață. Această reacție rapidă și calmată a șoferului a evitat cu succes o tragedie care ar fi putut avea consecințe grave pentru întreaga familie.

Familia a reușit să surprindă momentul șocant pe camera de bord a mașinii, arătând clar cum gheața s-a desprins de pe remorca camionului și a lovit puternic parbrizul. Imaginile ulterioare au evidențiat pagubele semnificative suferite de autoturism, subliniind impactul puternic al incidentului.

După eveniment, familia a fost asistată de autoritățile locale și de poliție în documentarea și depunerea plângerii. În același timp, poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a determina dacă există vinovăție în ceea ce privește securitatea transportului pe drumurile publice.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.