San Marco Roman
April 10, 2020

Video, Live, Accidentul cu doi morţi, din Cluj, momentul impactului. Femeia din Dacie era însărcinată

Un accident deosebit de grav a avut loc la Cluj, în Corneşti, în care două persoane dintr-o Dacia Papuc au murit, iar alte două au fost transportate în stare gravă la spital, cu ajutorul elicopterului SMURD.

Cele două persoane care au decedat sunt şoferul autoturismului Dacia şi o pasageră din spate, care era însărcinată.

Momentul impactului a fost filmat

Un accident cu doi morţi şi doi răniţi grav a avut loc la Cluj, după ce şoferul unei basculante a intrat pe contrasens ca să evite impactul cu un autoturism, faţă de care nu menţinuse distanţa legală.

A lovit o Dacia Papuc, în care se aflau patru persoane. Şoferul din Dacie a murit, la fel şi o pasageră, care era însărcinată.

Deşi impactul a fost mai mult lateral, basculanta acroşând, de fapt, autoturismul Dacia, acest lucru nu a schimbat cu nimic gravitatea accidentului. rezultând decesul celor două persoane.

“Şoferul camionului ar fi pătruns pe sensul opus pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers. În urma impactului cu maşina în care erau 4 persoane (soferul + 3 pasageri) a rezultat moartea a 2 persoane (şoferul şi o pasageră din spate ) şi rănirea a 2 persoane (una a fost dusa cu elicopterul la Cluj, una la Turda)”, precizează autorităţile.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.