Dental Alliance
March 29, 2023

(Video) Ministrul Sportului, Eduard Novak, așteptat peste două ore de către sportivii romașcani

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a ajuns la Sala Polivalentă din Roman, cu o întârzâiere de două ore, unde s-a întâlnit cu sportivii romașcani, pe care i-a asigurat că sportul este foarte important perntru el. Multipli campioni naționali și europeni au așteptat să îl vadă pe Ministrul Sportului, Eduard Novak – sportiv la rândul său – și să se mândrească cu rezultatele obținute în decursul acestui an. Când, în sfârșit, acesta a ajuns în Sala Polivalentă din Roman, reprezentanții sportului romașcan ajunseseră deja la limita răbdării, mulți dintre ei fiind prezenți în sală imediat după ieșirea de la ore. Sportivii romașcani au dat dovadă de disciplină, totuși, și l-a întâmpinat pe ministru cu respectul cuvenit. Fiind deja în foarte mare întârziere, ministrul a stat câteva minute de vorbă cu aceștia.

Eduard Novak este primul ministru al sporturilor care ajunge în municipiul Roman. Astăzi, 22 noiembrie 2022, acesta va susține o conferință de presă la Piatra Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap