(Video) Președintele CJ, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru la Roman și la podul de la Luțca
San Marco Roman

(Video) Președintele CJ, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru la Roman și la podul de la Luțca

Astăzi, 31 ianuarie, președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru în municipiul Roman, vizită care a vizat câteva obiective importante pentru bunul mers al Romanului, dar și al județului Neamț.

Prima oprire a fost făcută pe strada Mihai Viteazul, din Roman, unde președintele CJ s-a întâlnit cu primarul municipiului Roman, Lucian Micu. Această stradă a fost dată în administrarea Consiliului Județean anul trecut, care o va reabilita, nu înainte însă ca Primăria Municipiului Roman să proiecteze rețeaua de canalizare, care nu există pe toată lungimea străzii.

Ionel Arsene a vizitat și podul de peste râul Siret, care leagă Romanul de Luțca, pod care se află în stare de degradare și care, de nenumărate ori, a făcut obiectul nemulțumirilor celor care îl tranzitează. La momentul vizitei președintelui Consiliului Județean se lucra cu spor la degajarea zăpezii și la curățarea gurilor de evacuare a apei. Podul de la Luțca va intra într-un amplu proces de renovare și de reparații.

Chiar la finalul vizitei, președintele CJ a vizitat CARP Roman, unde, aparent există o problemă, cun înregistrarea conducerii CARP la Judecătoria Roman, pentru rezolvarea căreia membrii casei speră să găsească o soluție la Consiliul Județean. Interviul președintelui CJ și explicațiile legate de problema pensionarilor au fost întrerupte, însă, înainte să aflăm mai multe detalii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.