Dental Alliance
April 19, 2024

(Video) Primar Leonard Achiriloaei: Bun venit la Roman, oaspeților din orașul înfrățit Ștefan Vodă!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am primit cu bucurie, delegația din orașul Ștefan Vodă – Republica Moldova, care a ajuns astăzi la Roman pentru a participa împreună la sărbătoarea orașului nostru.
Vizita primarului Vladislav Cociu, a viceprimarului și a consilierilor locali ne onorează, fiind prima vizită oficială a unei delegații străine după pandemie, reprezentând nu doar un eveniment important, ci și un moment simbolic pentru municipiul nostru. Traversăm în prezent un moment regional complicat, iar legătura cu frății noștri de peste Prut este mult mai puternică acum!
Alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, la sediul Primăriei Municipiului Roman, în prezența consilierilor locali, am primit membrii delegației și am purtat discuții bilaterale cu scopul de a învăța fiecare din experiența celuilalt, pentru dezvoltarea comunităților noastre, de pe ambele maluri ale Prutului.
Sunt convins că în cele câteva zile pe care le vor petrece la Roman, invitații noștri vor simți spiritul romașcanilor ospitalieri, de care sunt atât de uniți, prin limbă, istorie și cultură!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.