Dental Alliance
November 26, 2022

(Video) Primar Leonard Achiriloaei: Ne-am bucurat alături de elevii de 10, am trăit emoții deosebite, am zâmbit și am aplaudat!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Astăzi, 19 mai, de ziua dedicată excelenței în educație, în sala “Manolescu Strunga”, din cadrul Primăriei Municipiului Roman, toți cei prezenți ne-am bucurat alături de elevii de 10, am trăit emoții deosebite, am zâmbit și am aplaudat!
Am văzut pe chipurile elevilor noștri romașcani fericire și mândrie, având mulțumirea că am reușit să continuăm tradiția locală și să răsplătim așa cum se cuvine efortul tinerilor minunați!
Gala excelenței în educație, începută ca un vis îmbrățișat de oameni care iubesc Romanul, continuă să rămână un punct de referință în programul zilelor municipiului nostru și să strângă împreună profesori, elevi și părinți. În acest an, pe lângă premierea nominală a fiecărui olimpic, am scos în evidență și anumite proiecte reprezentative implementate la nivelul unităților de învățământ.
Pentru dorința de progres, pentru munca neobosită a cadrelor didactice și rezultatele remarcabile obținute, vă mulțumesc tuturor, vă felicit, vă încurajez și vă susțin spre performanță!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.