Dental Alliance
November 30, 2022

(Video) Razie în Satul Olimpic, strada Fabricii din Roman

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

La data de 11 iulie a.c., polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Roman, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul D.S.V.S.A. Neamț au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, a infracționalității stradale cu scopul de a preveni comportamentele deviante și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma acţiunii desfăşurate, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane și aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.400 de lei.

Dintre acestea 4 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri de la OUG 195/2002, 4 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și alte 2 abateri pentru contravenții la O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost desfășurate verificări la doi operatorii economici, pentru prevenirea comerțului ilicit sau a altor abateri legislative, față de un operator economic fiind dispusă măsura suspendării activității.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.