Dental Alliance
October 2, 2023

(Video) Sute de copii de pe raza comunei Cordun vor beneficia de tablete, cu acces la internet

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În jur de 700 de copii din comuna Cordun vor beneficia de tablete pentru a putea urma cursurile on-line, ca toți elevii din România. Primarul comunei Cordun, Adrian Ciobanu, a declarat că acești copii vor beneficia de tablete, indiferent de situația financiară a familiilor din care provin iar banii necesari achiziționării acestor tablete vor fi redirecționați din fondurile cu care – în mod normal – s-ar fi organizat Ziua Comunei Cordun și Hramul Satului Pildești. Aceste manifestări nu vor avea loc, anul acesta, pentru că România se află în stare de alertă.

Tabletele vor fi înmânate copiilor iar aceștia vor trebui să le predea înapoi primăriei, la încheierea cursurilor, urmând ca următoarea de generație de elevi să le ia în primire, așa cum se făcea odinioară cu manualele școlare.

Urmăriți întregul material video, mai jos.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap