Dental Alliance

June 21, 2024

(Video) Turnir MTB Roman 2024 se desfășoară în aceste momente. Care este atmosfera la linia de start

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pasionații de ciclism off-road din întreaga regiune s-au adunat la Turneul MTB Roman 2024 pentru a-și testa abilitățile și pentru a împărtăși pasiunea pentru natură și aventură. Cu un număr impresionant de peste 1000 de participanți, evenimentul este unul memorabil, desfășurându-se pe mai multe categorii de vârstă și dificultate.

Turneul oferă o gamă variată de trasee, potrivite atât pentru începători, cât și pentru cicliștii experimentați, asigurând astfel că fiecare participant are parte de o experiență pe măsură. De la trasee ușoare până la provocări intense și terenuri accidentate, competiția este un test al capacităților fizice și mentale ale fiecărui ciclist.

În spiritul promovării sănătății și a unui stil de viață activ, turneul atrage și un număr semnificativ de spectatori entuziasmați, care vin să încurajeze concurenții de-a lungul traseelor și până la linia de sosire.

Pe lângă traseele pentru mountain-biking, concurenții și însoțotorii acestora se pot delecta alături de cei de la Bucurie în Mișcare: ”Mâine și poimâine, facem mișcare în Roman iar începând de luni dăm drumul la o competiție online folosind cea mai ușoară formă de a face mișcare: mersul pe jos.” – se arată pe pagina de facebook a acestora.

Urmăriți, mai jos, câteva păreri ale organizatorilor și ale participanților la Turnir MTB Roman 2024.

Cu promisiunea unor astfel de evenimente viitoare, Turneul MTB Roman 2024 demonstrează încă o dată că pasiunea pentru ciclismul off-road continuă să crească și să inspire pe toată lumea, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. (sursă foto: MTB Roman)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.