(Video) Un autoturism a lovit o pompă de benzină, astăzi, în Roman.

Un incident mai puțin obișnuit a necesitat intervenția a nu mai puțin de două servicii publice astăzi, 18 februarie, într-un spațiu al unei societăți private.

O dată cu căderea zăpezii, apar și incidentle în trafic. Astfel, astăzi, în jurul orei 08.40, pompierii de la Detașamentul pentru Situații de Urgență au fost nevoiți să intervină într-o stație de alimentare cu carburanți, de pe Artera Est a municipiului Roman, unde un șofer ar fi intrat, cu ceva viteză, lovind una dintre pompele de alimentare.

Deoarece reprezentanții respectivei locații au fost reticenți în ce privește informațiile, (a se citi că ne-au interzis să ne facem treaba) am tras concluzii ”din auzite”, de la ce vorbeau celelalte persoane care se aflau acolo în momentul producerii incidentului. Se pare că mașina ar fi alunecat pe zăpada proaspăt căzută, depusă pe pavelele din spațiul benzinăriei.

Acest lucru a fost sesizat inclusiv de lucrătorii Primăriei Roman, care împrăștiau material antiderapant în zonă și care – cu bună credință și cu cele mai bune intenții – au propus împrăștierea materialului antiderapant și în spațiul privat al respectivei societăți.

La momentul sosirii noastre acolo, situația era aproape rezolvată, ceea ce înseamnă că, din fericire nu a fost ceva grav.

”Autoturism intrat într-o pompă de alimentare stație ******, centura ocolitoare zona Kaufland, municipiul Roman. Se deplasează 3 subofițeri cu A2003 pentru asigurarea măsurilor PSI. Nu sunt anunțate scurgeri de carburant, nu sunt anunțate victime” se arată în mesajul primit la redacție.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.