Dental Alliance
November 30, 2022

(Video) Un camion care transporta albine s-a răsturnat pe DN 2 E85, în Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

În această dimineață, în jurul orei 05:30, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în localitatea Hanul Ancuței din comuna Tupilați.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Tupilați.
O autoutilitară ce transporta aproximativ 60 de stupi cu albine s-a răsturnat pe și în afara părții carosabile. Stupii s-au deteriorat iar albinele au rămas în zona și sunt agitate, prezentand pericol de agresiune. O persoană 8n vârstă de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD la spital în urma înțepăturilor de albine. De asemenea, forțele de intervenţie prezente la fața locului au fost înțepate.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
A fost transmis mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona în care s-a produs evenimentul.

A fost semnalata prezenta unor albine in zona Hanu Ancutei! Evitati zona, ramaneti in locuinte! Deplasarea cu autoturismele sa se realizeze cu geamurile inchise! Pastrati distanta fata de insecte pentru a nu va expune periolului de intepaturi de albine! ISU NEAMT! Bees have been spotted in the area of Hanu Ancutei. Avoid the area and stay in your homes. When moving within your vehicles, keep windows shut. Keep the distance from insects in order not to be exposed to the danger of being stung. ISU NEAMT!

1 thought on “(Video) Un camion care transporta albine s-a răsturnat pe DN 2 E85, în Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.