February 28, 2021

(Video) Urmărire ca-n filme în Neamț, cu concubina bătută, el 79 ani ea 42 ani

Deputat Iulian Bulai:

Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim.

Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină.

În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo.

Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri.

Un incident, observat de deputatul Iulian Bulai într-un autoturism care rula în fața sa prin comuna Girov, astăzi, 11 noiembrie, a fost reclamat la 112. Șoferul își lovea pasagera, în timp ce conducea, iar la apariția unei autospeciale de poliție  a mers mai departe, în ciuda repetatelor îndemnuri ale polițistului care-i cerea să tragă pe dreapta.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.