January 24, 2021

Viorel Stan: Cartierul Favorit s-a dezvoltat frumos în ultima perioadă. Grădinița pe care o vom construi, din fonduri europene, în zona Bisericii de lemn, va oferi și mai multe perspective familiilor tinere

Pentru mulți dintre noi, ziua de sâmbătă este zi de cumpărături, de făcut mâncare, curățenie prin casă, treburi ce țin de familie. Alături de echipa mea, mi-am dorit să stau de vorbă cu oamenii și în această zi, tocmai pentru că gândul tuturor se îndreaptă mai mult către sine și nu suntem așa de prinși cu munca de zi cu zi. Am fost, la pas, prin întreg cartierul Favorit. M-am bucurat să văd că primarul Lucian Micu a avut grijă de întreaga zonă, iar anul trecut si anul acesta a reușit să rezolve aproape toate problemele ce țin de infrastructură din zonă. Au recunoscut acest lucru și oamenii. Au mai rămas câteva lucruri de făcut, printre care aleea de pe Alexandru cel Bun, de la scările ce duc spre blocuri și Stadion, dar nu e un proiect atât de greu de dus la bun final repede.

Grija oamenilor se îndreaptă, în această perioadă, mai mult către incertitudinea începutului de an școlar. Îi înțeleg perfect.

Cartierul Favorit s-a dezvoltat frumos în ultima perioadă. Grădinița pe care o vom construi, din fonduri europene, în zona Bisericii de lemn, va oferi și mai multe perspective familiilor tinere. Doar așa, cu atenție și fiind receptivi la nevoile oamenilor, continuăm dezvoltarea armonioasă a Romanului.

COMANDAT DE PSD NEAMT

COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.