San Marco Roman

San Marco Roman

Sun. Jan 19th, 2020

Viorel Stan, deputat PSD: Declarație politică – “Povestea începutului de an școlar”

Dupa o binemeritată vacanță, a început un nou an școlar. Pentru toti, septembrie, reprezintă simbolic vorbind, sinonimul pentru educație.  

A început o poveste în care eroii principali sunt cei mici, dar cu toate acestea sunt cei mai importanți. Fără ei, fără copii, n-am putea face multe lucruri. N-am putea fi atât de fericiți, de împliniți, n-am avea motive să mergem până la capăt și nici de la cine învăța. Pentru că, credeți-mă, sunt atât de multe lucruri de învățat de la copii.

A sunat din nou clopoțelul și a adus o mulțime de emoții, atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor. Iar pe lângă emoții va aduce multe provocări. Provocări cărora cei mici vor trebui să le facă față și să demonstreze că sunt cei mai buni. Să demonstreze că educația din România chiar se face așa cum trebuie și că elevii români sunt capabili să facă performanță și să concureze chiar cu cei din alte state.

Doar cei puternici, prin voință, putere de concentrare, răbdare și perseverență, vor fi învingători.

Toturor, elevi, părinți, bunici, colegi, parteneri ai comunității, vă doresc un drum ușor, pe care să-l parcurgem împreuna cu dăruire, cu speranțe, cu satisfacții.

Succes tuturor!

Viorel Stan

deputat PSD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.