January 24, 2021

Viorel Stan: Fiecare primar e doar un pion pe tabla de șah, chiar dacă și-ar dori să fie rege

Nu am năravul prost de a nega ceea ce s-a făcut în Roman înainte de ziua de azi și de alegerile care vin. Fiecare primar a făcut cât a putut și cum a știut el mai bine. Până la urmă din toate acestea – bune și mai puțin bune – Romanul a evoluat și este așa de fain acum.
Dar azi, sunt tras de mânecă de un apropiat care-mi spune că un băiat tânăr și isteț, de la noi din oraș, din marea familie romașcană, mi-a ”bătut” ușor obrazul că am recunoscut că ideea cu modernizarea falezei nu-mi aparține, dar că nu am spus tare și răspicat că e un proiect cuprins în strategia de dezvoltare a Romanului 2014-2027, adică știm noi cine a venit cu ideea, de parcă important este cine a venit cu ideea sau cine o face.
Apoi, dacă ne duelăm în idei, atunci să fim cu toții corecți și să spunem că primarul Cărpușor, atât de hulit de unii, a făcut prima strategie de dezvoltare a orașului pentru perioada 2007-2013, în baza căreia s-au atras ulterior, de știm noi cine, primele fonduri europene. Deci despre ce vorbim? Abia acum am spus adevărul 100%.
Din motive lesne de înțeles, strategia 2007-2013 nu este pe site-ul Primăriei, dar există scriptic, scrisă negru pe alb, pentru că așa cum am spus anterior nu se putea fără ea. Pentru că fiecare primar e doar un pion pe tabla de șah, chiar dacă și-ar dori să fie rege.
Audiatur et altera pars.

COMANDAT DE PSD NEAMT COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.