January 26, 2021

Viorel Stan: Încep să vă detaliez în fiecare zi, pe scurt, marile proiecte pe care mi le doresc a le realiza în oraș

Dragi romașcani, ne apropiem de momentul în care fiecare dintre noi merită să meargă la vot și să aleagă persoana pe care o consideră cea mai potrivită să conducă orașul în următorii patru ani. Sunt profesor de științe reale și cred că oamenii sunt sătui de povești, vor date concrete și planuri bine conturate. Încep să vă detaliez în fiecare zi, pe scurt, marile proiecte pe care mi le doresc a le realiza în oraș. Evident, rămân deschis la alte propuneri, atât timp cât ele au aceeași menire: să ne ajute să evoluăm, ca oraș, ca oameni.

Modernizarea ansamblului de străzi din zona Islazului

Zona Islazului – Primăverii a rămas oarecum în umbră, dar ultimele demersuri făcute pun bazele dezvoltării frumoase a acestei părți din oraș. De ani de zile, fiecare administrație a avut de furcă din cauza faptului că zona devine, periodic, un teren numai bun pentru cei certați cu bunul simț și care aruncă deșeuri aici. Primăria curăță terenurile, apoi situația se repetă. Putem schimba acest lucru.

În această zonă sunt disponibile parcele de terenuri ce pot fi concesionate gratuit către tinerii care vor să-și construiască o casă. Interesul este scăzut, pentru că, firesc, nu prea e nimic în zonă. Dar, lucrurile au început deja să se schimbe. În administrația condusă de Lucian Micu s-au atras fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru construcția unui cartier cu 56 de locuințe sociale, investiție care deja se află în stadiul de execuție. Mai mult, cu bani de la Compania Națională de Investiții este deja dat în lucru proiectul de construire a unui stadion nou, modern, perfect pentru diferite activități sportive. Prin amenajarea zonei, cu infrastructură rutieră și pietonală modernă, vom construi aici un cartier frumos, atrăgător pentru tineri și nu numai.

Fiecare proiect pe care-l gândesc pentru Roman vine cu o viziune pe termen lung. Doar așa putem continua dezvoltarea armonioasă și inteligentă a orașului nostru.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.