Oana Bulai

December 3, 2020

Viorel Stan: Nu dau nume, pentru că sunt profesor la bază, sunt surprins să văd că încă se mai încearcă o cumpărare a oamenilor

Nu dau nume, pentru că sunt profesor la bază și nu-mi place să merg cu pâra și nici cu bârfa prin oraș, dar pot să mă arăt suprins de modul în care unii înțeleg să-și facă imagine, propagandă sau ce fac pentru a atrage voturi. Până la urmă, fiecare dintre cei care candidează are o gândire, o experiență de viață măcar și propriile atuuri pentru a convinge electoratul. Dar, cum vă spuneam anterior, sunt surprins să văd că încă se mai încearcă o cumpărare a oamenilor, după ce am văzut azi că s-a rectificat bugetul local pentru ca angajații din Primărie să primească vouchere de vacanță. Eu nu cred că în aceste vremuri oamenii mai pot fi păcăliți cu asemenea ”daruri”, otrăvite, evident. Sper că așa este, că eu candidez și cu angajații din Primărie vreau să-mi încep și să-mi duc la bun final proiectele.

În altă ordine idei, dacă vă întrebați ce fac eu să conving cât mai mulți cetățeni să mă aleagă ca viitor primar, vă spun că până acum am fost la vreo 3 emisiuni, unde sper că am reușit să mă prezint cât mai bine pentru cei care nu au reușit să mă cunoască de-a lungul vieții, m-am pus la punct cu aproape toate proiectele făcute în ultimii ani, am lucrat deja la câteva din proiectele pe care le propun a se realiza, am făcut câteva pliante pe care le voi oferi celor care vor să se informeze și încerc să fac cât mai multe. Dar nu mă grăbesc, pentru că nu vreau nici să greșesc, nici să promit aiurea. Este important pentru mine și pentru curățenia din această campanie să rămân om, cu lucrurile mele bune și cu cele pe care fiecare trebuie să le mai corectăm, pentru a ne apropia de ”perfecțiune”.

Viorel Stan

Candidat PSD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.