January 24, 2021

Viorel Stan: Nu mă laud – pentru că asta este treaba mea de candidat și de primar, dacă voi primi încrederea romașcanilor -, dar am bătut la pas fiecare colțișor din acest oraș

Mai sunt câteva zile până la alegeri, pânâ când vom decide viitorul orașului nostru măcar pentru următorii patru ani. Încotro ne îndreptăm și cu cine. Nu mă laud – pentru că asta este treaba mea de candidat și de primar, dacă voi primi încrederea romașcanilor -, dar am bătut la pas fiecare colțișor din acest oraș. Nu chiar tot. A mai rămas o mică parte unde voi ajunge în urmatoarele două zile.
Este drept că pe mine, prin prisma profesiei pe care am avut-o, mă cunosc foarte mulți oameni. Dacă nu mi-au fost mie elevi, atunci sunt părinți sau bunici ai elevilor mei. Toți suntem interconectați și mă bucur că am avut onoarea, în această lună și ceva, să cunosc și să vorbesc cu foarte mulți romașcani, convingându-mă, din nou, că oamenii din acest oraș sunt absolut minunați.
Cum nu toți elevii sunt de 10 la chimie, absolut la fel sunt convins că nici eu nu sunt ”adulat” de întreaga comunitate, nici nu ar fi firesc, dar sunt decis să mă implic și mai mult, să învăț și mai mult și mai bine, să mă apropii de excelența la care toți visăm.
Mă bucur că, exceptând câteva mizerii, campania nu a fost negativă, asta dovedește, încă o dată, că romașcanii așteaptă construcție, nu circ și răutăți.
Voi continua să merg pe această cale, iar faptul că Lucian Micu, un primar pe care l-am respectat și când eram în partide diferite, a acceptat să-mi fie alături dacă voi fi ales primar al romașcanilor îmi dă și mai multă încredere că pot face din Roman un oraș de nota 10.

COMANDAT DE PSD NEAMT COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.