Dental Alliance
October 2, 2023

Viteaz la beție: și-a bătut fratele și încă două persoane, după care a distrus barul. Acum e liniștit, în arest.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Icușești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 34 de ani, din Icușești, ar fi exercitat acte de violență asupra fratelui său și a altor două persoane, ce se aflau în locația respectivă. Ulterior, acesta ar fi provocat distrugeri asupra bunurilor din interiorul  barului, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, violență în familie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap