Dental Alliance
April 19, 2024

Vrei sa devii jandarm? Iata ce trebuie sa faci pentru a ocupa unul dintre cele 700 de locuri disponibile

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române.
Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, în perioada octombrie 2023- februarie 2024 se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 700 de locuri disponibile în cele două instituții de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

 • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități);
 • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități).
  Înscrierea candidaţilor se face până la data de 05.11.2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
  Cererile-tip de înscriere se completează în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriabacau.ro.
  Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală și trebuie să dețină sau să obțină până la absolvire permis de conducere categoria „B”.
  Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – de LUNI până VINERI între orele 08.00–16.00, la sediul unităţii din municipiul Bacău, str. Constantin Mușat, nr.4, jud. Bacău – până la data de 24.10.2023.
  Informațiile necesare privind condițiile legale și criteriile specifice, documentele necesare, evaluarea psihologică/medicală, tematica și bibliografia, susținerea probelor de admitere, contestațiile și afișarea rezultatelor finale sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabacau.ro, secțiunea ,,Carieră” / Admitere ,,ANUNȚ privind activitatea de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române ”, sesiunea octombrie 2023- februarie 2024.
 • Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:
 • -Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, www.scoaladragasani.ro;
 • -Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, www.jandarmeriafalticeni.ro.
  Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de telefon 0234/543131 (interior 24537), între orele 08.00-16.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.