Dental Alliance

VREMEA în luna FEBRUARIE. Zilele mai calde și perioadele cu ninsori sau ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

0
YRY Residence

Luna februarie vine cu perioade în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, dar vor mai fi câteva zile cu ninsori sau ploi.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru perioada 31 ianuarie – 28 februarie în țară.

Prognoza meteo – săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Temperaturi: maxime între -1 și 8 grade Celsius (mai cald în sud)

Precipitații: ninsori/ploi în 1-2 februarie și 5 februarie

Prognoza meteo – săptămâna 7-13 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și izolat în vest și centru.În rest valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în zonele montane. În rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile sudice.

Temperaturi: maxime între -3 și 7 grade Celsius (mai cald în sud)

Precipitații: ninsori/ploi aproape toată săptămâna, mai puține în sud

Prognoza meteo – săptămâna 14-20 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și în extremitatea de vest a țării. În rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Temperaturi: maxime între 0 și 9 grade Celsius (mai cald în vest și sud)

Precipitații: ninsori/ploi în jurul datelor de 15 și 19 februarie

Prognoza meteo – săptămâna 21-28 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specific pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, precum și în extremitatea de vest a țării. În rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice, vestice și local în rest.

Temperaturi: maxime între 0 și 12 grade Celsius (temperaturile de 11-12 grade în sud, la finalul lunii)

Precipitații: ninsori/ploi în jurul datei de 21 februarie, ploi în 28 februarie

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap