Dental Alliance
February 6, 2023

Vremea în prima lună de toamnă. Prognoza meteo săptămânală până în 26 septembrie

YRY Residence

Acoperisul1

ANM a transmis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Metorologii anunță că vremea va fi specifică perioadei, iar temperaturile vor fi cele normale pentru luna septembrie.

În această săptămână, temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal în zona de sud-est a României. Vedeți mai jos prognoza meteo săptămânală până în 26 septembrie, transmisă vineri de ANM.

Vremea – Prognoza meteo în săptămâna 29 august – 5 septembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Totodată, va ploua în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Vremea- Prognoza meteo în săptămâna 5-12 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, iar cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nord-vestice, în timp ce în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea- Prognoza meteo în săptămâna 12-19 septembrie

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, mai ales în regiunile estice și sud-estice. Ploile vor afecta mai mult jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea – Prognoza meteo în săptămâna 19-26 septembrie

Mediile valorilor termice vor fi în jurul celor normale, în toată România. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap