Suplimente Alimentare Imunyze

VREMEA până în 20 februarie. Variații de temperatură, ploi și ninsori. Prognoza meteo pe regiuni în următoarele două săptămâni

Acoperisul1

Condor Resort

În următoarele două săptămâni, în Transilvania, dar și în alte zone din țară, vor fi perioade mai reci, alternate cu unele mai calde. Sunt anunțate precipitații – ploi sau ninsori – aproape în fiecare zi, însă moderate cantitativ.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme în regiuni din țară, pentru perioada 7-20 februarie.

Prognoza meteo 7-20 februarie: TRANSILVANIA

Media temperaturilor maxime va scădea de la 5 grade în prima zi, până la 2-3 grade în cea de a doua, apoi va crește, astfel că, în 10 și 11 februarie se va situa în jurul a 9 grade.

Va urma o răcorire, proces ce se va încheia la începutul celei de a doua săptămâni, când maximele termice vor atinge în medie 4-5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7-8 grade.

Minimele termice vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa, în general, între -6 și -1 grad.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză.

Prognoza meteo 7-20 februarie: LA MUNTE

În tot intervalul de prognoză, media valorilor termice maxime va avea variații, în general, între -4 și 2 grade, iar a minimelor între -10 și -4 grade.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai însemnate la începutul intervalului.

Prognoza meteo 7-20 februarie: MARAMUREŞ

Media temperaturilor maxime va avea variații între 3 grade în data de 8 februarie și 8 grade, în cea mai caldă perioadă a intervalului, 10-11 februarie.

Minimele termice vor oscila în jurul pragului de îngheț în prima săptămână, iar în cea de a doua va fi mai rece, media acestora coborând până în jurul a -5…-4 grade, în intervalul 13-16 februarie.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai însemnate cantitativ în prima.

Prognoza meteo 7-20 februarie: BANAT

În primele două zile de prognoză media temperaturilor maxime va fi de 6 grade, apoi va crește semnificativ. În 10 aprilie va atinge 12-13 grade.

Va urma o răcorire a vremii, până în jurul datei de 14 aprilie, când media maximelor termice va fi de 7-8 grade. Până la sfârșitul intervalului se va încălzi din nou, temperaturile maxime urmând să atingă în medie aproximativ 10 grade.

Minimele termice nu vor avea variații semnificative, iar media lor se va situa, în general, între -1 și 1 grad.

Temporar vor fi precipitații moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză și din nou, în general slabe și pe arii relativ restrânse, aproape în fiecare zi, după data de 11 februarie.

Prognoza meteo 7-20 februarie: CRIŞANA

În prima săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va avea variații între 5 grade în primele două zile și 12 grade în data de 10 februarie. În cea de a doua săptămână, acestea vor crește ușor și treptat de la 6-7 grade la început, până spre 9-10 grade la finalul intervalului de prognoză.

Media temperaturilor minime se va situa în jurul a -2 grade, exceptând intervalul 9-12 februarie, când va fi de 1-3 grade.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, moderate cantiativ la începutul inervalului și în general slabe și pe arii mai restrânse în rest.

Prognoza meteo 7-20 februarie: MOLDOVA

Media temperaturilor maxime va scădea de la 9 grade în prima zi, până la 4-5 grade în cea de a doua, apoi va crește, astfel că, în 10 și 11 februarie se va situa în jurul a 11 grade. Va urma o răcorire, proces ce se va încheia la începutul celei de a doua săptămâni, când maximele termice vor atinge în medie 4-5 grade.

În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7-8 grade.

Media minimelor termice va fi în general negativă și se va situa între -4 și 1 grad.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul intervalului de prognoză.

Prognoza meteo 7-20 februarie: DOBROGEA

Media maximelor termice va fi în scădere de la 11 grade în prima zi, până la 6 grade în cea de a doua, apoi va crește, astfel că în jurul datei de 11 februarie va fi de 12 grade. Ulterior va scădea, spre 3-4 grade la începutul celei de a doua săptămâni, pentru ca în zilele care vor urma să crească din nou și să ajungă să atingă 8-9 grade în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în data de 7 februarie și după data de 12 februarie.

Prognoza meteo 7-20 februarie: MUNTENIA

Media maximelor termice va scădea de la 10 grade în prima zi, până la 5-6 grade în cea de a doua, apoi se va încălzi treptat, iar în data de 11 februarie maximele termice vor atinge în medie 14 grade.

Vor urma trei zile în care valorile termice vor scădea cu aproximativ 8-9 grade, ulterior se va încălzi, media maximelor ajungând la finalul intervalului de prognoză până la 9-11 grade. Media minimelor termice, pe întreaga regiune, va avea variații, în general, între -3 și 0 grade.

Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi și din nou după data de 12 februarie.

Prognoza meteo 7-20 februarie: OLTENIA

După două zile cu o medie a maximelor termice de 6-7 grade, vor urma trei zile în care se va încălzi, iar media va atinge 14 grade, apoi se va răci accentuat, astfel că, în jurul datei de 14 februarie aceasta va fi de doar 4-6 grade. În cea de-a doua săptămână se va încălzi din nou și, în ultima zi, media maximelor termice va urca până la 10 grade.

Media minimelor termice nu va avea variații semnificative și se va situa, în general, între -3 și 0 grade.

Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi din interval și în perioada 13-16 februarie.

sursă: meteoromania.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.