Dental Alliance

Vremea până la sfârșitul lunii ianuarie 2023. Mai cald decât normal și precipitații puține. Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

0
YRY Residence

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 2 ianuarie 2023 – 30 ianuarie 2023. 

Meteorologii anunță că în următoarele trei săptămâni temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. Abia ultima săptămână a lunii ianuarie va aduce temperaturi normale pentru data din calendar.

În ce privește cantitățile de precipitații, aceastea vor fi deficitare în majoritatea zonelor țării, dar mai ales la munte.

Vremea până la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna 02 – 9 ianuarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane.
Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și la munte.

Vremea până la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna 09 – 16 ianuarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice și nord-estice.
Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea până la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna 16 – 23 ianuarie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea până la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna 23 – 30 ianuarie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap