Dental Alliance
November 29, 2023

VREMEA până pe 7 noiembrie. Prognoză meteo pe săptămâni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Va fi mai cald decât ar fi normal, în următoarele patru 4 săptămâni, reiese din prognoza emisă vineri de Administrația Naționallă de Meteorologie (ANM).

VREMEA până pe 7 noiembrie. Prognoză meteo pe săptămâni: 10 – 17 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și nordice.

VREMEA până pe 7 noiembrie. Prognoză meteo pe săptămâni: 17 – 24 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

VREMEA până pe 7 noiembrie. Prognoză meteo pe săptămâni: 24 – 31 octombrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru aest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

VREMEA până pe 7 noiembrie. Prognoză meteo pe săptămâni: 31 octombrie – 7 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în sud-vest. MEDIAFAX

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap