Suplimente Alimentare Imunyze

Vulpițele Galbene încep returul de campionat în deplasare

Acoperisul1

Condor Resort

Echipa de fotbal feminin “Vulpițele Galbene” Roman reia jocul în campionatul Ligii a II-a duminică, 6 martie. Jocul de debut al returului de campionat va fi la Bacău, pe stadionul “Lucrețiu Avram”, începând cu ora 11.00. Primul meci din retur va însemna și o nouă victorie pentru “Vulpițele Galbene”, speră antrenorul Tălmăcel.

Duminică va fi un meci dificil. Chiar dacă Bacăul se află pe ultimul loc, cu doar două puncte, la prima etapă mobilizarea este lentă. Am ceva emoții pentru meciul de duminică, dar singurul scor la care ne gândim este cel care să aducă victoria echipei noastre”, a declarat Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al Vulpițelor Galbene.

Jucătoarele de la Roman se vor întâlni, duminică, și cu o colegă care le cunoaște foarte bine toate secretele. Portărița Calistru Bianaca, una dintre cele mai experimentate vulpițe, este transferată sub formă de împrumut până în vară, la echipa Măgura Bacău.

De la noi a mai plecat Valentina Vaman, jucătoare din linia defensivă. Valentina a plecat în Germania, cu un proiect profesional. În același timp a venit, prin transfer, de la CSM Pașcani, Mădălina Apopoțoaiei. Este o jucătoare de picior stâng, o jucătoare de bandă și sperăm să se integreze în jocul colectiv cât mai repede”, a precizat Adelin Tălmăcel.

Obiectivul acerstui retur de campionat al Vulpițelor Galbene este terminarea campionatului pe primele trei locuri. La acest moment, echipa de la Roman se află pe locul al treilea și trebuie să câștiege pentru a rămâne în top trei. Este un obiectiv îndrăzneț, deoarece pe locul al patrulea se află echipa Selena Constanța, o echipă foarte bună, dar care are ceva probleme de lot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.