Suplimente Alimentare Imunyze

Wizz Air și Tarom și-au suspendat zborurile către Ucraina. Mii de pasageri, afectați de decizie

avion
Acoperisul1

Condor Resort

Compania Wizz Air a anunțat că avioanele nu mai zboară în Ucraina. Decizia a fost luată în urma atacului declanșat de forțele ruse în Ucraina.  Și compania TAROM a anunțat că suspendă zborurile către şi dinspre Chişinău, după ce Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienții noștri că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor din țară.

Pasagerii cu zboruri rezervate spre si dinspre Ucraina pot găsi mai multe informații pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: 00380 893 202 532. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, scrie în mesajul companiei aviatice.

Mai multe aeroporturi din Ucraina au fost ținta unor atacuri ale artileriei.

TAROM și-a suspendat zborurile către şi dinspre Chişinău

Operatorul aerian de stat din România, TAROM, anunţă suspendarea zborurilor către şi dinspre Chişinău, ca urmare a închiderii spaţiului aerian din Republica Moldova, se arată într-un comunicat al companiei, remis, joi, AGERPRES.

„Vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune.

Conform NOTAM-ului (Notice to Airmen) emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, suspendarea zborurilor este în vigoare până în data de 4 martie 2022, ora 23:59. În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)”, a anunţat compania.

Un număr 1.036 de pasageri TAROM sunt afectaţi de această decizie.

Pasagerii care au achiziţionat bilete de călătorie spre/dinspre Chişinău sunt rugaţi să contacteze TAROM la call-center sau pe e-mail.

Persoanele care au achiziţionat deja bilete de avion pot opta pentru returnarea contravalorii acestora sau emiterea unui voucher TAROM pe care să-l folosească în viitor pentru alte călătorii. Agerpres

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.