Dental Alliance
December 9, 2023

Zilele municipiului Roman se apropie! Ediția a XIII-a a acestui eveniment așteptat cu nerăbdare, va debuta luni, 15 mai!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Vă invit să ne bucurăm împreună de Zilele municipiului Roman, participând la un program amplu, gândit pentru toți romașcanii. Va fi o săptămână plină de evenimente captivante, manifestări culturale, artistice, religioase, educative, sportive și de divertisment pentru a marca spiritul comunității noastre, diversitatea și valoarea culturii locale.
 
De la concerte și piese de teatru, la expoziții, conferințe și gale ale excelenței, programul va fi plin de activități care vor satisface toate gusturile și interesele.
Artiști consacrați – Raluka & Proiectul Balkanic, Andia, trupa White Mahala, Matilda Pascal-Cojocărița, Ion Paladi și mulți alții, sunt așteptați să urce pe scenele care vor fi special amplasate în Parcul Municipal și în Piața Roman Vodă. Iar pentru iubitorii sporturilor, vom organiza turnee și competiții pentru a aduce o doză suplimentară de adrenalină și entuziasm în săptămâna dedicată Zilelor Municipiului Roman.
Vă aștept pe cât mai mulți la aceste evenimente, astfel încât să putem sărbători împreună valoarea și comunitatea noastră!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap