Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Ziua Comunei Ion Creangă – Un Festival Cultural de Neuitat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Duminica, 19 mai 2024, va marca o zi de sărbătoare și bucurie pentru locuitorii comunei Ion Creangă, întrucât vor celebra Ziua Comunei într-un mod spectaculos și plin de culoare. Parcul Tei va fi inima evenimentului, iar începând cu ora 12:00, va fi gazda unei serii de spectacole și activități captivante.

Cu o listă impresionantă de invitați, organizatorii au asigurat că fiecare participant va fi răsfățat cu o varietate de spectacole de excepție. Pe scena principală, vor urca artiști de renume precum Andia, Viorica Macovei, Fetele din Botoșani, Diana Sârbu, Laurentiu Marian, Ansamblul Plai Moldovenesc și Ansamblul Folcloric “Floricica de la Munte”. De asemenea, tinere talente locale vor avea ocazia să-și pună în valoare abilitățile și talentele în fața unei audiențe încântate.

Evenimentul promite să fie un prilej de încântare pentru toți iubitorii de cultură și tradiție, oferind o varietate bogată de spectacole, de la muzică populară și folclor, până la interpretări contemporane și dansuri pline de energie.

Punctul culminant al serii va fi un impresionant foc de artificii, care va lumina cerul și va încheia ziua într-un mod memorabil și plin de bucurie.

Astfel, Ziua Comunei Ion Creangă se anunță a fi un festival cultural de neuitat, care va aduce împreună comunitatea locală într-o atmosferă de veselie și bucurie, marcând astfel spiritul unit și tradițiile locale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.