Dental Alliance
March 24, 2023

20 de ani de activitate ( producere puieți forestieri și ornamentali) la Pepinieră Ocolului Silvic Roman

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Colegii noștri de la Direcția Silvică Neamț scot puieții forestieri necesari campaniei de împăduriri de primăvară din Pepiniera Silvică Bașta administrată de Ocolul Silvic Neamț, așa cum se poate observa în filmarea realizată de colegul nostru Viorel Timișescu.
🟢 Pepiniera Silvică Bașta va furniza 610.000 puieți forestieri pentru campania de împăduriri din acest an.
🔵 În campania de împăduriri de primăvară din acest an, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va planta circa 19 milioane de puieți forestieri, produși în pepinierele silvice proprii, și va regenera 10.244 hectare fond forestier de stat, din care 7.127 hectare vor fi regenerate pe cale naturală, iar 3.117 prin regenerare artificială, adică lucrări de împăduriri.
🔵 În ultimii cinci ani, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat 72.892 hectare fond forestier de stat, din care 47.335 hectare prin regenerări naturale și 25.557 hectare prin lucrări de împăduriri, fiind plantați, în total, 141,37 milioane puieți forestieri.
credit: Direcția Silvică Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap