Un autoturism a fost înregistrat de o autospecială radar a Poliţiei Rutiere cu viteza de 222 de kilometri la oră pe sectorul de drum dintre Marginea şi Rădăuţi. Într-o fotografie de pe ecranul radarului (vezi foto mai jos) se poate observa că maşina a fost înregistrată luni seară, la ora 20.25, pe un sector de drum limitat la 70 de kilometri la oră, scrie Monitorul de Suceava.

Şoferul vitezoman a depăşit orice record înregistrat vreodată de radare în judeţul Suceava, cel puţin din cele care au fost date publicităţii.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a confirmat veridicitatea cazului, doar că şoferul nu a putut fi oprit pentru a fi sancţionat. Totuşi, cum există imagini cu maşina, proprietarul urmează a fi identificat în scurt timp. Acesta va trebui să comunice persoana care se afla la volan, pentru a putea fi aplicată amenda şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru 90 de zile.

Faptul că poliţiştii rutieri nu au putut să oprească maşina este de înţeles având în vedere că aceştia acţionau cu autospeciala Logan MCV, iar în zonă era un singur echipaj.