Suplimente Alimentare Imunyze

23 martie: Ziua Cățelușului. Iubitorii de câini din întreaga lume sărbătoresc prima zi de prietenie cu animalele lor

Acoperisul1

Condor Resort

Sunt pufoși și jucăuși, țâșnesc și latră și sunt pur și simplu adorabili și tot ce își doresc este să fie iubiți. Ziua Cățelușului (World Puppy Day) se sărbătorește în data de 23 martie. 

Cu zeci de mii de ani în urmă, înainte de internet, înainte de Revoluția Industrială, înainte de literatură și matematică, bronz și fier, înainte de apariția agriculturii, primii oameni au format un parteneriat care părea puțin probabil, cu un alt animal – lupul gri.

Soarta celor două specii a devenit împletită împreună. Lupii s-au schimbat în trup și temperament.

Craniile, dinții și labele lor s-au micșorat. Urechile lor au coborât.

Au câștigat o dispoziție docilă, devenind mai puțin înspăimântătorie. Au învățat să citească expresiile complexe care se preling pe fețele umane. S-au transformat în câini, iar câinii au pui drăgălași, pe care oamenii îi adoră.

Relația dintre om și câine începe în general de la acest stadiu de cățeluș gata să învețe totul de la stăpânul său.

Fiți pregătiți pentru o explozie de drăgălășenie de Ziua Cățelușului! Aceasta este ziua perfectă pentru iubitorii de câini din întreaga lume să-și arate dragostea și afecțiunea față de prietenii lor pufoși, deși suntem siguri că cei mai mulți dintre voi oricum faceți asta zilnic.

Se spune că un câine este cel mai bun prieten al omului și nu se poate nega că nu există însoțitor mai bun decât un câine. Sunt loiali și nu judecă; tot ceea ce face cel mai bun tip de prieten.

Desigur, aceasta este o zi pentru căței, dar puteți sărbători de fapt câinii de orice vârstă în această zi. La urma urmei, câinii sunt întotdeauna considerați cățeluși în inimile noastre, nu-i așa?

Cu toate acestea, dacă doriți să știți ce este de fapt clasificat ca un cățel, acesta este orice câine sub vârsta de doi ani.

Cum să sărbătorești Ziua Cățelușului

Există o mulțime de alte moduri prin care puteți sărbători și Ziua Cățelușului. De exemplu, poți încerca să-l înveți noi trucuri în această zi.

Cățeii sunt întotdeauna deschiși să învețe lucruri noi și să-ți înveți cățelușul un truc poate fi o modalitate excelentă de a strânge legătura dintre voi. Amândoi veți avea o experiență interesantă și distractivă.

O altă modalitate de a sărbători Ziua Națională a Cățelușului este răsfățându-l puțin. La urma urmei, cu toții merităm un pic de răsfăț din când în când, nu-i așa?

Există o mulțime de moduri de a ne răsfăța puii de câine și fiecare dintre noi are propriile metode.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.