Dental Alliance

Intervenție de 4 ore a pompierilor nemțeni pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din cauza unei țigări

0
YRY Residence

În jurul orei 02:10, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Crăcăoani.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Crăcăoani.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case și la două anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 200 mp, cu posibilitatea propagării la o altă casă aflată la o distanță de 3 m și la două adăposturi pentru animale.
Persoana care locuia în casă s-a autoevacuat, neavând nevoie de îngrijiri medicale.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: acoperișul pe o suprafață de 150 mp și bunurile materiale din interiorul casei, o magazie în care erau depozitate 4 t de lemne și o magazie în care erau depozitate diferite scule.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la jarul unei țigări nestinse (posibil ca persoana care locuia în casă să fi adormit cu țigara aprinsă).

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap