Suplimente Alimentare Imunyze

24 de percheziții în Neamț, 14 persoane duse la audieri într-un nou dosar pentru afacerile tip Vaccinare Fake

Acoperisul1

Condor Resort

În această dimineață, 22 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au efectuat 24 de percheziții domiciliare, în județele Neamț, Iași și Bacău, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupție și fals.

Polițiștii au făcut marți dimineața 24 de precheziții în județele Neamț, Iași și Bacău, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupție și fals. Mai multe persoane sunt bănuite că au eliberat ilegal adeverințe de vaccinare.

Potrivit IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în perioada iunie 2021 – martie 2022, mai multe persoane din județele Neamț, Iași și Bacău ar fi eliberat, în mod ilegal, certificate de vaccinare anti-Covid.

perchezitii vaccinare falsa4

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate obiecte, înscrisuri și date informatice, precum și aproximativ 57.000 de euro și 22.000 de lei.

perchezitii vaccinare falsa (2)

14 persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

La acțiune au participat polițiști din Neamț, Iași și Bacău, dar și de la Direcția Operațiuni Speciale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.