Dental Alliance
November 28, 2023

33 de polițiști noi au ieșit de pe băncile școlii și au ajuns la Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În urma absolvirii cursurilor Şcolii de Poliţie ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ s-au prezentat noii colegi. Echipa de poliţişti s-a mărit cu 33 agenţi de poliţie.

Proaspeții absolvenți au fost repartizați în funcție de mediile obținute, pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Astfel, 31 agenți de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în domeniul de ordine publică, un agent de poliție a fost repartizat în structura de criminalistică și unul la investigații criminale.

Polițiștii vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă, fiind implicaţi în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap