Dental Alliance
September 27, 2023

Nemțean condamnat pentru tentativă de omor, condus la închisoare de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sprijiniți de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, au depistat, în localitatea Dragomirești, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și șase luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

În fapt, la data de 25 septembrie 2022, bărbatul în cauză, aflându-se în imobilul său din localitatea Dragomirești l-a lovit pe fiul său, în vârstă de 23 ani, cu un cuțit în zona abdominală, cauzându-i astfel leziuni de natură să-i pună în primejdie viața. Bărbatul, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap